Het-KinderAtelier-van-Roesjka-Wolking
Creatieve  Naschoolse  KinderOpvang
Bso Het KinderAtelier van Roesjka

Welkom in Het KinderAtelier!

Een huiselijke creatieve kinderopvang

Dit huiselijke KinderAtelier is een heerlijke plek voor kinderen, om zich creatief te kunnen uitdrukken en ontwikkelen. Tekenen, schilderen, kleien en knutselen naar hartelust, samen met een klein groepje kinderen vanaf 4 jaar. Een mooie combinatie van op een kleinschalige manier kinderen opvangen en creatief bezig zijn. Met grote tevredenheid laten ouders hun kinderen bloeien en groeien in Het KinderAtelier.

Op school krijgen kinderen die Het KinderAtelier regelmatig bezoeken van hun leerkrachten vaak te horen dat ze bovengemiddeld goed kunnen tekenen. Deze complimenten worden natuurlijk glimlachend door de kinderen ontvangen en zijn motiverend om nog verder te groeien. Voor kinderen is het een plezierige en betekenisvolle ervaring om de inspirerende wereld van de beeldende kunsten te leren kennen met al haar mooie kleuren en vormen, diverse sferen en verhalen, eeuwenoude technieken en materialen.

Kleinschalig: maximaal 10 kinderen per dag

Het KinderAtelier biedt dagelijks ruimte aan een groep van 6 a 8, maximaal 10 basisschoolkinderen. Een kleine verticale groep kinderen die na schooltijd en in de vakanties hele dagen veel persoonlijke en liefdevolle aandacht krijgen van houdster en leidster Roesjka Wolking van dit alweer 12 jarige, erkende en geregistreerde kindcentrum " Het KinderAtelier".

IMG4013

Ouders staan soms versteld hoe creatief hun kind toch wel is

Ouders kiezen voor Het KinderAtelier, omdat ze het waarderen dat de creativiteit van hun kind ontwikkeld wordt. Het kan zijn dat een kind niet creatief lijkt te zijn, maar wanneer ze wekelijks beeldend bezig zijn in Het KinderAtelier met de diverse materialen en mogelijkheden, groeit hun creativiteit vanzelf. Ouders staan soms versteld hoe creatief hun kind toch wel is.

Met een gerust hart uit werken gaan...

Zo kunnen ouders met een gerust hart uit werken gaan, studeren of tijd aan zichzelf of iets anders besteden, terwijl hun kind een gezellige en creatieve middag heeft. Het is heerlijk om te weten dat je kind goed wordt verzorgd, veilig is, het naar zijn zin heeft.

Professionele begeleiding

Het KinderAtelier staat onder professionele en zorgzame begeleiding van een gediplomeerd, academisch geschoolde, eerstegraads docente tekenen met een ruime ervaring, zowel in onderwijs als in de kinderopvang. In Het KinderAtelier mogen kinderen na school uitrusten, spelen en ze kunnen zich creatief op vele manieren heerlijk uiten en ontwikkelen. Spreekt dit je aan?

Neem contact op >>
Onder-de-regenboog
onder de regenboog

Een positief gevoel bij 'de opvang'

De warme, huiselijke sfeer in Het KinderAtelier draagt er toe bij dat de kinderen een positief gevoel hebben bij 'de opvang'. De atmosfeer is open, ontspannen en gezellig in dit bijzondere huiskamer-atelier. Kinderen voelen zich al snel thuis. Kinderopvang is hier geen verlenging van de schooldag. In Het KinderAtelier zijn de kinderen, gewoon gezellig, als ware zij "thuis"...

Zinvolle vrije tijdsbesteding

De jongere kinderen kunnen zich nog niet zo lang concentreren en hebben wat meer behoefte aan rust en spel. Naarmate ze ouder en zelfstandiger worden kunnen ze wat langer aan een project bezig zijn. In Het KinderAtelier is er een evenwichtige verdeling van rust en activiteit, afgestemd op de persoonlijke behoeften van de kinderen. Het is vrije tijd voor de kinderen; wel zinvolle vrijetijdsbesteding, zoals bij het beoefenen van een hobby. Je doet het omdat je er zin in hebt en het hartstikke leuk vindt om te doen.

Spelenderwijs en ontspannen

De beeldentaal van kinderen is verrassend fris, eerlijk en ongedwongen. Bijzonder om te zien hoe deze kinderlijke creativiteit zich uit in wat je zou kunnen noemen; 'kinderkunst'. Het kind ontdekt als het ware zichzelf in verf, in krijt of in klei. Spelenderwijs en ontspannen schilderen ze aan de hand van een thema of vanuit hun eigen beleving de meest kleurige schilderijen of kleien ze prachtige, unieke beeldjes.

IMG3657

de lente

kinderopvang...

vooral een leuke middag voor de kinderen!

Ballerina
het leven is een wonder

Ballerina

 	CREATIEVE KINDEROPVANG

naar boven

home visie tarieven CONTACT
welkom impressie openingstijden lokatie
dagindeling ACTIVITEITEN schoolvakanties route
KINDER GALERIJ Referenties ouders Ophaalservice De 4 jaargetijden
kinderen aan het woord info ouders pedagogisch beleid portfolio
kennismakingsgesprek inspectie rapport meldcode klachten

Copyright Het KinderAtelier van Roesjka Wolking 2001- heden All rights reserved

Neem contact op >> home visie tarieven CONTACT welkom impressie openingstijden lokatie dagindeling ACTIVITEITEN schoolvakanties KINDER GALERIJ Referenties ouders Ophaalservice De 4 jaargetijden kinderen aan het woord info ouders pedagogisch beleid portfolio kennismakingsgesprek inspectie rapport meldcode klachten